recept-logo-vit

Välj innanlår till lövbiff, wok och rullader

Sugen på en wok med svenska smaker av skog och mark? Här samsas kantareller med enbär och lingon.

Texaschili på rulle

En riktigt härlig och smakrik chiligryta som med fördel serveras någon dag efter tillagningen

Ryggbiff med kappa

Rullader med två olika fyllningar

Rullader i mustig sås är en riktig läckerhet. Varianter av just rullader finns över hela världen.

Rostbiffen förvandlas till tjälknöl

Märgpipa i höstgryta

Köttfärssås. En sås med varianter

Köttfärsbiffar; från vardag till fest. Wallenbergare.

Saftiga Wallenbergare gjorda på den finaste färsen; en rätt att bjuda på till fest.

Kalops på högrev. Svensk husmanskost med anor från Kajsa Warg

Grillade grönsaker till ditt kött, det perfekta tillbehöret.

Grilla året om. Upptäck en ny favorit.

Vi grillar året runt!

Fransyskan som grytstek

Entrecôte

Många av oss fastnar förmodligen för ordet hängmörat. Håll utkik efter vår hängmörade entrecote, den är något alldeles extraordinärt.

Boeuf Bourguignon. Köttgryta i rödvin.

Julia Childs lärde inte bara amerikanerna att uppskatta det franska köket; även vi nordbor har haft lyckan att lära av hennes kokkonster. Vår Boeuf Bourguignon influeras av henne.

Biff Stroganoff av ytterlår