Street Food 28 september

Lördagen den 28 september går årets sista Street Food av stapeln. I vanlig ordning håller vi till på innergården av Saluhallen Slakteriet, följ doften av grillad korv så hittar ni oss.https://www.facebook.com/events/674383666363509/ Öppet: 11-16. Varmt välkomna!

Läs mer

Skördetid på Stora Ekeby

Just nu pågår skörden för fullt, vi är tacksamma och glada över att det blir en bra skörd i år. Vi är nöjda, våra djur kommer äta gott under vintern.

Läs mer

Vi bjuder på alspånsrökt korv

Vi lyfter gärna fram alla detaljer. Ekologiskt uppfödd nötkreatur från gräsbete ger ett fint marmorerat kött där du hittar förvånansvärt många användningsområden. Läs gärna vårt inlägg på vår Facebooksida. Just nu erbjuder vi hantverksmässigt tillverkade korvar när du beställer en köttlåda eller 1/6-del.

Läs mer

Hängmörad entrecote

Hängmöra entrecote, lagom till Midsommarhelgen. Den har hängt 50 dygn och kan nog inte beskrivas på annat vis än helt fantastisk.

Läs mer

MIDSOMMAR. ÖPPETTIDER

Öppettider i vår butik i Saluhallen Slakteriet i Västerås inför midsommar. Torsdag 20 juni: 10-18 Midsommarafton: STÄNGT Midsommardagen: STÄNGT Söndag 23 juni: STÄNGT Varmt välkomna åter den 24 juni kl 10. Mangelboden Gårdsbutik med Café & Galleri håller stängt hela Midsommarhelgen.

Läs mer

Christine Tomtlund 8 juni – 30 juni

Christine Tomtlund är nu ett välkänt namn och hon briljerar i så olika uttrycksformer att man häpnar. Vi har följt henne länge och förundrats över naturbilder så detaljerade att man måste använda lupp. Med hennes diktillustrationer har vi funnit tröst och känt våra inre speglas med ett känslodjup som tränger långt in i ens medvetande.…

Läs mer