Vi gör nu en förändring.

Skördetid på Stora Ekeby

Hej alla glada KUNDER, VÄNNER, KOLLEGOR, JÄGARE, LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS!

Sedan 12 år har vår försäljning utgått från Slakterigatan i Västerås. Vi har haft en spännande resa med utveckling från ren köttbutik till att starta en härlig korv och charktillverkning. Genom åren har vi haft förmånen att träffa tusentals härliga kunder i butiken och jobbat i REKO ringar. Vi har insett och förstår värdet och det stora intresset för vårt fina, goda gräsbeteskött.

Vi gör nu en förändring.
Vi kommer styra om vår verksamhet, där vi naturligtvis kommer fortsätta med både köttförsäljning och korvtillverkning. Och självklart kommer vi fortsätta tillverka korv på uppdrag av våra jägare, kollegor och samarbetspartners. Så kallad LEGO-tillverkning.

Det som blir annorlunda framåt är våra försäljningskanaler.

Från den 1 juli är Mangelboden på Stora Ekeby Säteri vår butik för privatkunder. Här kommer vi att erbjuda ett särskilt utvalt utbud. Vi kommer utöka Mangelbodens öppettider och du välkomnas ut till vackra Strömsholm där du också kan passa på att fika i vårt café eller göra en utflykt i omgivningarna.

Vi kommer framöver fokusera mer på vår försäljning i form av kött- och korvlådor. Och dessutom kommer vi sälja en del produkter i vår nya ”ambulerande Köttbutik”/Foodtrailer. Mer info om den spännande nyheten kommer inom kort. Vi ser detta som en positiv och viktig utveckling, för att framåt kunna fokusera ännu mer på vår kärnverksamhet, där vi är väldigt stolta och glada över vår egen uppfödning av EKO gräsbeteskött och våra hantverksmässigt tillverkade korvar.

Från och med 15 Augusti är Mangelboden öppen dagligen. Mer info kommer.

Med vänliga hälsingar
Susanne & Fredrik