Mangelboden Gårdsbutik

Välkomna till Stora Ekeby och vår gårdsbutik!

Gårdsbutiken med café och galleri finns på Stora Ekebys säteri i Rytterne mellan Västerås och Eskilstuna (Vid Rytternekorset).

Här säljs vårt eget EKO kött, av djur uppfödda på gården, egentillverkad korv och lokalproducerade råvaror som honung. Ett gott samarbete har vi även med Björklunds Kaffe och The från Västerås.

Mangelboden har stängt för säsongen. Håll utkik för popup-öppet!

Hyra Mangelboden?

Vill du hyra Mangelboden till ett bröllop, en fest eller något annat?

Den härliga atmosfären passar sig till olika typer av tillställningar och finns att hyra under utvalda vardagar och helger.

Kontakta oss för mer information!

Det här och mycket mer kan du hitta i våran gårdsbutik:

Björklunds te

Björklunds te & kaffe

Med Björklunds kafferosteri lever den 100 år gamla, lokala kafferostartraditionen igen. Passionerat hantverk resulterar i väldoftande och smakfull kaffe i bästa kvalitet. Bönorna rostas i närheten av stora Saluhallen i Västerås men du kan hitta både kaffe och te från ekologiska odlingar i Mangelboden.

Kött av högsta kvalitet

Sunt, smakrikt och saftigt kött med kvalitet utöver det vanliga- direkt från vår gård. Här säljes enskilda styckdetaljer och såklart vårt härliga utbud av korv.

Kött i Mangelboden

En doft av Provence

Tvålar från Terra Midi för rengöring, tvätt samt mild tvål för kroppen. Tvåltillverkning har gamla anor i Provence, där Marseille-tvålen förr hade en central plats. Den användes till det mesta i hushållet. Det är från denna tradition- tvålar skall vara naturligt gjorda för kroppens bästa- som våra franska tvålar kommer.

Terra Midi soap
Redbeck boots

REDBACK - skor från Australien

Redback Boots® är 100% australiensiska arbetsskor, i äkta läder och har en säker och bekväm design. Redback Boots® är inspirerad av hårt arbetande människor och är byggda för att vara hållbara, långvariga, glidfasta och stödjande för hela dagen. Finns även i svart och tillhörande skovård. För mer information besök Redback Boots hemsida.

Galleri

Vill du ställa ut din konst? Kontakta oss eller kom förbi så berättar vi mer!