En jägare och hennes hundar

Nu är det bråda tider i företaget; jakten är i full gång. Vi är både stolta och glada över att kunna erbjuda lokalt viltkött av både älg och kronhjort. Recept skapade för nötkött kan även användas till viltkött.

Läs mer

VILTLÅDOR

Nu erbjuder vi även viltkött, både älgkalv och kronhjort, från Rytterneskogarna.

Läs mer

REKO rullar på.

Och vi kommer rullande i vår fina bil, oftast med Anna bakom ratten. REKO Västerås https://www.facebook.com/groups/rekovasteras/ REKO Eskilstuna https://www.facebook.com/groups/rekoeskilstuna/ REKO Arboga https://www.facebook.com/groups/rekoarboga REKO Köping https://www.facebook.com/groups/2662780720500306

Läs mer

Tag med familjereceptet till oss.

Många av oss har säkert handskrivna recept hemma i gömmorna, recept skapade av familjen genom tiderna. Passa på att tömma frysen inför jakten, vi hjälper dig gärna återskapa korven. Du är naturligtvis välkommen att välja ett av våra recept, om du fått en favorit hos oss. Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer

Vi välkomnar hösten

Hösten är här och vi ser fram emot många härliga dagar i både skog och mark, tag med matsäck och kaffe. Det är bråda dagar med tillverkning av korv, många jägare lämnar in kött från frysen och hämtar ut kalasgoda korvar. Visst låter det som en god ide? Hör av dig så berättar vi mer.

Läs mer