Stora Ekeby Korvmakeri 2019

42878878_749738782028298_2381121446471532544_o

Hej Vänner!

Hoppas ni njuter av hösten lika mycket som vi gör!

Efter en lång skörd håller vi nu på att ta hem våra djur, våren och sommaren har varit gynnsam och vi har gott om foder till våra djur i vinter. Massor med fint gräs!

Inför denna vinter gör vi en liten förändring!

Vi stormtrivs i Saluhallen och har fått så härliga kollegor och stamkunder och känner nu att det är dags att ta nästa steg, utveckla företaget lite mer. Vi vill möta marknaden även på nätet. Därför håller vi just nu på att bygga om vår hemsida så den blir ännu enklare att handla på. Det kommer alltså finnas en plattform till, där ni kan nå oss.

Vi erbjuder förutom direkthandel;

  • Legotillverkning av korv till JÄGARE och övriga med eget kött.Vår charkmästare Sune gör fantastiska korvar av ert viltkött och vi Alspånsröker även enskilda styckdetaljer åt er.
  • Föreningspaket alltså: -Sälj Stora Ekebykorvar, burgare och Julkorgar OCH tjäna pengar till er förening!!Kontakta Lasse om ni är intresserade!
  • Lokala REKO ringar.

Veckokassar och köttlådor, håll koll på FB och Hemsidan.

Vi har härliga samarbetspartners som gör aktiva val att jobba LOKALT som tex Skeppshandelns Stenugnsbageri i Köping, ICA Matkassen, ICA Maxi Hälla, Hemköp City Västerås och Jehrnbergska i Eskilstuna m fl.

Från och med 5 november ställer vi därför vår plats inne i Saluhallen till förfogande för fler härliga restauranger. Vi flyttar 35 meter till vårt KORVMAKERI med en EGEN INGÅNG, där Sune jobbar.

Vi kommer att ha en liten mindre butik men med samma goda kött. Under november kan det vara lite rörigt.. Ber om ursäkt i förväg ? Under november-december fortsätter vi dock med charkförsäljning i Bondens butik. Alltså tillbaka till där vi en gång började för 6 år sedan!

Vi är så tacksamma över alla våra härliga kunder och samarbetspartners. Vi ser med spänning framåt. Det skall bli sååå kul!!!

 

Susanne Fredrik Lasse med Team STEKEBY

Håll koll på
storaekeby.se och FB för öppningsevent och andra kul erbjudanden.

Kontakta oss om det är något du undrar över!
070 - 821 61 16

Hos oss kan du välja ut din egen köttbit och få den tillagad på plats. Det finns även Dagens HUSMANS.

Handla  i våran butik. Här kan du även hämta upp varor som du beställt från vår webbshop!

Umgås och njut av våra erbjudanden i de mysiga lokalerna.

Stora Ekeby kott logotyp

Öppettider:

Måndag: Stängt
Tisdag - Fredag: 10:00- 18:00
Lördag: 10:00 - 16:00
Söndag: Stängt

Kontakt

Slakterigatan 6-10
72132  Västerås
070 821 61 16